Optie24

Optie24
Binaire opties is wereldwijd uitgegroeid tot de snelst groeiende internet-based investering. Dit komt mede door zeer hoge uitbetalingen, eenvoudig concept en dynamische trading sessies. Het handelen in binaire opties is een groot succes en dit geldt ook voor Nederland.

Door de groeiende populariteit van binaire opties heeft een lokale Nederlandse groep besloten Pip Invest BV op te richten. Dit bedrijf is nu eigenaar van Optie24. Het bedrijf is sinds de oprichting gevestigd in Rotterdam. Op dit moment is het feitelijk de enige aanbieder van binaire opties die daadwerkelijk in Nederland gevestigd is.
Optie24 heeft vier soorten activa die ook beschikbaar zijn in de meeste andere trading platforms:

Valuta
Index
Effecten
Grondstoffen

Het hebben van een gevarieerde activa lijst is een belangrijk ingrediƫnt voor uw trading strategie . Hiermee kunt u een stabiele beleggingsportefeuille opbouwen. Hier schiet Optie24 enigszins tekort. Met slechts een handvol producten blijven ze achter op bijvoorbeeld Stockpair.

De rendementen zijn geheel marktconform en schommelen rond de 75 %. De uitbetalingen zijn snel en Optie24 heeft reeds een goede naam opgebouwd in de markt. Klik hier om direct naar de site te gaan van Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.